С новата ситуация идват и нови решения. Още през изминалата седмица в комплекс 7points беше обособен първият в Пловдив пункт за антигенни тестове. Пунктът ще бъде отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7points, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си.

Своевременната и бърза организация на комплекса цели с този пункт да улесни всички решили да се доверят на професионализма на заведенията намиращи се на територията му. 7points ще работи при спазване на наложените мерки, също така всички служители на Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall са ваксинирани.

Ето какво те обявиха в социалните си мрежи днес:

За всички, които нямат сертификат, валиден тест или друг документ, ние от комплекс 7points сме се погрижили да има всяка вечер от 19:00 часа пункт, където бързо, лесно и удобно да могат да си го направят.

Стараем се да осигурим все така достъпно да се забавляваме ЗАЕДНО! Както винаги, екипът на комплекс 7points прави всичко възможно, за да се чувствате максимално комфортно при нас.

За нас най-важни са нашите посетители, а основната ни цел е те да се забавляват и да получат максимално улеснение.

Днес всички клиенти на клуб Onyx ще влизат с безплатни антигенни тестове. 

Тази вечер там ще ви чака прелъстителната Теди Александрова. 

Посетителите на комплекса могат да бъдат спокойни и за уикенда, когато в Bushido и Оnyx също ще се влиза с безплатни антигенни тестове. 

През тази седмица, както винаги, ще ви бъде трудно, какво да изберете, защото вариантите не са малко, а също така са и изключително примамливи.  

В клуб Bushido  тази седмица темата е Hallween, където ще има Бурлеска шоу. Балетът на клуба първо ще смрази кръвта ви с невероятните си костюми и грим, а след това ще я разпали с изкусителни движения.

 Onyx не остава по-назад, там партито Choose your side  през уикенда ще разчупи стереотипите.