Усмивката е заразителна. Тя може да се предава, но не като вирус, а като положителна емоция. 19-годишният Георги Арнаудов от Пазарджик притежаваше най-заразителната усмивка, която не слизаше от лицето му и в най-тежките моменти, когато беше болен. От няколко месеца той заразява със своята слънчева усмивка небесните ангели, сред които вече е, но остава да живее в сърцата на много хора, които не са го забравили. Георги вярваше, че трябва да откриваме причината, за да се усмихваме. И той и сърцето му бяха такива.

Откакто той си тръгна от този свят, неговите родители оказват своята помощ и подкрепа на всички онези деца, които продължават да се борят с коварните болести. С пари от дарителската сметка на Георги те вдъхват частичка надежда хората, които преминават по същия път и вярват, че доброто ще възтържествува. 

Във фейсбук страницата "Да помогнем на Георги" те всекидневно публикуват добрите каузи, в които се включват и даряват капчици живот на редица нуждаещи се със средства от дарителската му сметка. 

10 хиляди лева за лечението на 11-годишната Мирка бяха преведени от даренията за Георги. Момиченцето е с диагноза Остеобластен Остеосарком. През април 2019 г. след травма и направен рентген е установен тумор в лявото бедро . След проведената биопсия диагнозата е потвърдена и през месец май същата година е започната химиотерапия в Детска онкохематология в Пловдив. Проведени са 15 курса химиотерапия, а през месец октомври 2019 г. е направена операция в УМСБАЛО в Горна Баня за отстраняване на тумора. След операцията следват още 6 курса химиотерапия. В най-близко бъдеще предстои операция за премахване на лимфните възли и след това отново операции за премахване на двустранните белодробни метастази.
Паралелно с операциите ще се започне и лечение с медикаментите, на които туморния материал е дал отговор.
 
 

20 хиляди лева от дарените средства за Георги Арнаудов бяха преведени от неговите родители по дарителската сметка на 44-годишната Димитричка Ладжова от Пазарджик , която се нуждае от спешно лечение в Турция. През 2013г. животът й се преобръща за първи път. Тогава е диагностицирана с карцином на млечната жлеза. Следват 6 химиотерапии и 22 лъчетерапии и Диди успява да победи рака. Седем години по-късно тя се сблъсква с нова тежка диагноза - плевра с метастази от дуктален карц...

12-годишната Таня Сурчева от Бургас продължава лечението си от злокачествен тумор. Вече 4 години момиченцето провежда различни терапии. От месеци Тани провежда химиотерапия в Детска онкохематология в Пловдив. За лечението на момиченцето родителите на Георги преведоха от дарителската му сметка сумата от 2000 лв.

2 000 лв. дари семейството на Георги за лечението на 18-годишния Кристиян Николов от Годеч, който е диагностициран с тежката диагноза Сарком на Юинг.
 
 
 
17-годишната Йоана Иванова от петричкото село Яворница получи финансова подкрепа от 7 хил. лв. от даренията за Георги, за да може да продължи лечението си в Турция. Борбеното момиче успява да пребори коварното заболяване Сарком на Юинг, но сега и предстои нова битка.
 
 
С 2000 хил. лв. от даренията за Георги е подпомогнат и малкият Димитър Ганев от Пазарджик. През месец октомври той трябваше да замине за Русия за операция на крачетата, но заради Ковид пандемията, е отложена. Четиригодишното момченце страда от генетичното заболяване Синдром на Аперт, което се изразява с типичните малформации на черепа, лицето и крайниците. Малкият герой е преминал до момента 6 операции. 
 
 
Шестгодишният Васко Търпанов от гр. Кърджали продължава борбата с тежко онкологично заболяване. След множество скъпоструващи изследвания му е извършена операция на малкия мозък. Предстоят му химиотерапии и лъчетерапии.
От даренията за Георги са преведени 2 000лв. за лечението на момченцето.
 
 
И още и още и още.... Боецът със заразителен оптимизъм, дори от небето, продължава да бъде спасител за мнозина! 
 
Припомняме, че голям кръст ще пази спомена за вечно усмихнатия и борбен Георги Арнаудов от Пазарджик. Откриването и освещаването на Възпоменателния християнски кръст се състоя на 10 октомври в местността Атанасова черква в землището на село Паталеница.
 
Точно на тази дата трябваше да бъде рождения ден на момчето, останало завинаги на 19 години. Много негови родители, близки, приятели и хора от село Паталеница и други места, се събраха заедно на празника на смелото момче с голямата усмивка, а небето беше озарено от 20 китайски фенера, изпратени към него и направиха мястото наоколо наистина вълшебно.