Собственици на популярен пловдивски клуб предлагат нестандартна политика за насърчаване на посещенията на културни събития. Стоян Даскалов и Данаил Ванчев, които управляват "БезистенЪ" и "Сцена №2" в Стария град /бивше "Конюшните на царя"/ подтикват пловдивчани да посещават музеи, галерии, да ходят на опера и театър, като ги стимулират с отстъпка при посещение на лятната сцена в Стария град. 

От утре, 16 юни, всеки клиент на Сцена №2, който представи билет от посещение на музеите в града, държавните галерии, галерията на Димитър Георгиев, Епископската базилика на Филипопол, Драматичен театър - Пловдив и Държавна опера - Пловдив, ще получава 10 % отстъпка. Билетите трябва да са за събития след въпросната дата. 

"Надяваме се по този начин да изкушим повече пловдивчани, а и гости на града, да се запознаят с културното наследство на най- стария жив град в Европа, а едновременно с това да бъдат гости и на концертите, които организираме на Сцена №2", коментира за TrafficNews Стоян Даскалов. Той заяви, че не претендира за авторски права върху идеята и призова и други собственици на заведения да се включат в инициативата. 

Сцена №2 - БезистенЪ с амбиции да стане сцена №1Любимото място на десетки пловдивчани в Стария град това лято ще бъде притегателен център за меломаните