30-годишен жител на столичния квартал Нови Искър смени физиономията на приятелката си след побой, а насинената жена издейства ограничителна заповед срещу насилника, за да се спаси от тормоза.  Драмата се разиграла през уикенда след пореден битов скандал между 30-годишния Илиян и Йоана, които били заедно от дълго време, научи TrafficNews.

Разбеснялият се мъж е бил задържан от полицията вчера за срок от 24 часа.

Екипът ни потърси за коментар пострадалата жена в дома й, където я откри с посинено око, буза и разбити устни. Йоана обясни, че е предприела необходимите мерки, подала е сигнал в полицията и е извадила нужните документи за случилото се. 

„Ако някой е решил нещо да ми направи, вашата статия няма да го спре. Това, което се е случило не е системно и никога преди не е ставало. Той просто си изпусна нервите и не е искал да направи подобно нещо”, заяви Йоана. Тя дори отказа да признае, че синините по лицето и са именно от партньора и.

Родителите я обаче потвърдиха, че на дъщеря им е нанесен побой. „Ще го пуснат от ареста и така, животът продължава”, лаконично заяви бащата на Йоана.

Майката също обясни, че вчера дъщеря й се е прибрала насинена и причината за нараняванията по лицето и са именно проблем с приятеля й Илиян.

„Всички двойки имат проблеми. За побой не мога да говоря, но синя не сме я виждали никога преди, само това мога да кажа. Тя не споделя много” допълни притеснената родителка. На въпрос дали знаят Илиян да е употребявал наркотици или алкохол в големи количества, майката на момичето отговори така:

„Познаваме го и е идвал вкъщи много пъти. Ние сме го уважавали заради това, че е с нея. В дома ни е пил най-много по една бира”

Бащата на Йоана разбрал за случилото се днес чак днес на обяд. Родителите на 24-годишното момиче видимо изглеждаха притеснени и обясниха, че са им минали всякакви мисли през главата, но изчакват дъщеря им да сподели какво точно е станало и как се е стигнало до тази ситуация.  

Най-големите им страхове са какво ще направи Илиян след като излезе от ареста, ако реши, че иска да продължи връзката с Йоана.