Еротичният клуб "Силикон" в центъра на Пловдив е бил вертеп с момичета, предлагащи секс услуги. Бизнесът с платена любов е разследван от ОД МВР - Пловдив и от Районна прокуратура –Пловдив, която наблюдава досъдебно производство,  започнато от отдел „Криминална полиция“, за склоняване към проституция.

Припомняме, че спецакцията бе проведена в разгара на купона в стриптийз бара тази нощ. Всички клиенти и персонал бяха накарани да легнат на земята от униформените. Цялото заведение е претърсено, а присъстващите обискирани. Четирима са задържани за склоняване към проституция и трафик на хора за целите на сексуална експлоатация.

Акция в еротичен клуб в Пловдив! Персонал и клиенти - на земята!Бусове на криминалистична лаборатория блокираха входа на заведението

Арестувани са трима пловдивчани - собственикът на обекта Димитър Донов, управителят на нощното заведение Николай Димитров, охранител, както и сводник от Варна, който набирал момичета, са предлагали платени услуги с тях на свои клиенти. Задържаните са на възраст от 31 до 40 години. 

"Установено е, че в нощния клуб се предлагали сексуални услуги от жени срещу заплащане. За срок от 24 часа по Закона за МВР са задържани четиримата мъже", потвърдиха и от прокуратурата. 

Досъдебното производство е образувано по чл. 155 от Наказателния кодекс и по чл. 159А от Наказателния кодекс – за набиране и склоняване на жени към проституция.

Сексскандал в клуб "Силикон"! Арестувани са собственика и още 3 душиМомичетата са били принуждавани да проституират, подозират разследващи

В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. С оглед събраните доказателства предстои наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив да прецени за повдигане на обвинения спрямо задържаните и определяне на мярка за неотклонение.    

Вижте зрелищни снимки от ареста тази нощ:

 

Управителят Николай Димитров

Ето каква е част от програмата в клуба: