Прекратиха разследването срещу Миглена Каканашева за нападение над жена в Пловдив. Припомняме, че потърпевшата, чиято самоличност няма да бъде разкрита, е била атакувана от Мегз преди няколко месеца, а причината според наши източници е ревност. Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в града под тепетата, като е блъскала и скубала. След скандала жената подава жалба в Криминална полиция. 

Поради липса на данни за престъпление, прокуратурата отказа да образува досъдебно производство спрямо Каканашева и прекрати случая. Това обаче не е успокоение за модната дизайнерка от Раковски. Преди седмица спрямо нея е започнато досъдебно производство в прокуратурата, свързано с катастрофата предизвикана от самата Мегз.

Както TrafficNews.bg съобщи още тогава дизайнерката не спряла на знак „Стоп” и отнела предимството на  лек автомобил „Хонда“ в град Раковски. По данни на МВР, 71-годишна жена е била пострадала и настанена в болница за лечение.

Коментарът на Мегз не закъсня. Самата тя в личният си профил заяви, че ранени е нямало, както и че не е била лишавана от книжка.

Според държавното обвинение Каканашева е предизвикала инцидента, като не е спряла на знак СТОП, отнела е предимството на другата кола и така е последвал сблъсъка. С действията си зад волана Мегз е причинила средна телесна повреда на пътничка в ударената кола. Освен всичко това, по време на произшествието, дизайнерката е изтърпявала административно наказание – лишаване от свидетелство за управление на МПС.

Воденото от прокуратурата разследване ще продължи  два месеца. Разпитани са свидетели, назначени са експертизи, съобщиха от Районна прокуратура пред репортер на TrafficNews.

В същото време Каканашев и любимият й Румен Рончев са се фокусирали сериозно върху бизнесите си. Преди дни Мегз приключи и последния си проект -  вторият сезон на продукцията InstaQueen. Що се отнася до транспортния бос, той е хванал здраво юздите на бизнеса си. 

След справка в търговския регистър един от запорите на фирмите, собственост на Румен Рончев - „Ню Транс Груп“, „Розова Долина Екс“ и „Душ Пазар” ООД е вдигнат. Това е задължението на дружествата към УниКредит лизинг за сумата от над 11 хиляди лева.

В момента единственият дълг на Рончев е този към Про Кредит Банк  в размер на близо 16 хиляди лева.

Все още срещу Мегз и любимия й не е внесен обвинителен акт за измамата с откраднатия джип – мерцедес GL. Според адвоката им, досъдебното производство е на финалната права. Според наши източници, двойката ще признае вина.

Припомняме, че скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизинговата компания "София ауто". Спрямо Рончев обаче са повдигнати и още две обвинения.

Фалит на Рончев? Мегз: Имахме проблеми, но Румен вече е тук и всичко е наредПред наш репортер Миглена Каканашева отрече да има изпълнителен лист срещу дружествата им

Мегз отново клиентка на прокуратурата, този път за нападение над женаСрещу нея е започнала преписка за причиняване на ПТП с пострадал