52 нощни клуба са били проверили полицаите в Пловдивска област по време на спецакция. Две дискотеки са били затворени, след констатация на сериозни нарушения в областта. Полицията е извършила проверки на нощните клубове, дискотеки и пиано барове в областта. 

В рамките на специализирана полицейска операция в периода от 6-ти до 29 ноември са съставени 6 акта за липса на разрешение за удължено работно време. 

На пет от проверените обекти са съставени предписания от Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението. Установено е тютюнопушене в разрез с разпоредбите на закона за здравето, за което са съставени 10 броя актове по ЗМВР, Закона за  здравето и българските лични документи.

Издадени са предписания от Регионална дирекция пожарна и аварийна безопасност. 

Най- голям брой проверки са извършени от служителите на полицията в Стамболийски.

През настоящата 2019г на територията на община Карлово не са издавани разрешения за удължено работно на нито един обект в общината.

Проверките по спазване на законовите разпоредби за работа на нощните клубове и други обекти с удължено работно време ще продължат.

Припомняме, че по време на проверка от пловдивската полиция, два клуба в Пловдив бяха хванати да работят без документи за удължено работно време. Това са дискотеките "Сикретс" и "Премиер".

Заради нарушения! Два големи нощни клуба в Пловдив пред затваряне"Сикретс” и „Премиер” са без документи за удължено работно време

„Сикретс” бе затворен седмици наред, но само преди дни кметът на район „Северен” издаде документите за удължено работно време. Клуб „Сикретс” отново отвори врати, въпреки общественото недоволство на гражданите, въпреки редицата погроми и побои в него, въпреки отрицателното становище на най-високостощата полицейска институция в Пловдив.