Изискана, но не натрапчива обстановка, три различни менюта, впечатляваща кухня и работно време 24/7 . Така ще изглежда новият ресторант, който ще отвори врати в комплекс „5 POINTS” на бул. „Санкт Петербург” в Пловдив.   

Просторният салон съчетава уюта на дневна с удобни дивани и кресла с класическата визия на вино бар. Дизайнът е класическо съчетание между тухлени стени, дърво и метал, с акценти от зеленина. 

Клиентите ще могат да избират между цели три менюта – стандартно, със специално отношение към BBQ-то, bar&diner меню с бургери, пици, салати, паста за леко хапване и нощно меню, което ще включва няколко вида супи за посетителите на съседните заведения, а най- издръжливите ще могат да започнат деня със закуска от пържени филийки, мекици или топла баница. Ресторантът ще бъде място както за обяд, така също за следобеден аперитив, за чаша вино с приятели след работа, за лека вечеря, за разпускаща среща с приятели. Едно от най-ценните му преимущества, освен удобната локация, е и огромният паркинг, който спестява неудобството от търсенето на свободно паркомясто, което в Пловдив става все по-невъзможна мисия. 

Виното е един от главните герои на новия ресторант – той ще предложи на ценителите сериозен винен лист с избор на известни брандове от България, Франция и Новия свят.

Ресторантът, чието име собствениците му все още пазят в тайна, е последното попълнение в „Бермудския триъгълник на удоволствията” , който включва клубовете W Garden , Bushido и Planeta Payner Club by Onyx плюс тематичния средиземноморски ресторант Elea.