Продължава разследването на смъртта на 28-годишния Тоско Бозаджийски, който беше нападнат и пребит от футболни агитки в Солун, а по-късно и блъснат от автомобил.

Гръцки медии съобщават, че според  първоначалните резултати от аутопсията смъртта е причинена от удара на колата. Към момента полицията е задържала трима души - двама от нападателите и водача на автомобила.

Според медицинската експертиза смъртта е причинена от удара на колата, като преди това на жертвата са нанесени удари с тежък предмет, съобщи БНР. 

Първоначално от консулството ни в Солун отказаха да оповестят дали смъртта е настъпила в следствие на побоя, нанесен на Бозаджийски от футболни фенове или заради пътно транспортно произшествие, при което той е прегазен от лек автомобил

Припомняме, че един от главните организатори на бултрасите загина нелепо, след като бе нападнат, пребит, намушкан от фенове на опонента на "Арис" - ПАОК, а след това бе прегазен от жена, която е избягала от мястото на произшествието. 

По 11 обвинения за побойниците, причинили смъртта на Тоско в СолунСпоред юристи, квалификацията е умишлено убийство, а не нещастен инцидент

Тялото на Тоско ще бъде транспортирано, след като приключи аутопсията. Тя има за цел да покаже механизма на смъртта на сънародника ни. Трима бяха задържани за смъртта на 28-годишния фен, като сред тях син на гръцки офицер и млада жена, шофирала автомобила. 

Все още не е ясно на кой и какви обвинения ще бъдат повдигнати. Междувременно цялата жълто-черна общност скърби за загубата на един от основните си стожери.

Преди началото на първата тренировка на „канарчетата”, футболистите се събраха в средата на терена и запазиха едноминутно мълчание в знак на почит към Тоско. Снощи феновете пък се събраха пред Колежа, където запалиха свещи и оставиха цветя в памет на своя събрат.

ФК "Арис" ще плати връщането на тялото на Тоско в БългарияВсе още няма данни от аутопсията