Феновете на Ботев излизат на протест този час. Повече от стотина бултраси се готвят недоволството си пред бившето генералното консулство на Гърция. Във всяка минута прииждат все повече пловдивчани, решили да заявят позицията си, предава репортер на TrafficNews.bg. Те настояват за справедливост и доживотни присъди за убийците на Тоско Бозаджийски.

"Няма да забравим! Няма да простим!", категорични са футболните фенове. Сред тях са и запалянковците, които пострадаха при мелето в Солун, както и бащата на Тоско - Георги Бозаджийски.

Освободеният от ареста футболен запалянко на гръцкия ПАОК, който бе задържан за смъртта на българина Тоско Бозаджийски, е със забрана да напуска Гърция и да посещава футболни мачове. Другият фен, съпричастен към трагичния инцидент, остава в ареста. Двамата мъже са участвали с още 18 души в нападението срещу фенове на Ботев Пловдив, отишли в Солун, за да подкрепят побратимения с клуба тим Арис.

Припомняме, че 28-годишният привърженик на "жълто-черните" беше блъснат от автомобил, докато се опитвал да избяга от ултрасите на ПАОК в Солун. Преди това той е бил ударен по главата с метална тръба. Атаката е непредизвикана, твърдят от гръцката полиция.