Бонка, която днес опита да се хвърли от моста в столичния квартал "Красна поляна", е правила опит за самоубийство и преди няколко месеца. Това разказаха пред TrafficNews жители на ромската махала "Зайчар", където живее и жената.

Днес ромката се скарала за пореден път с мъжа си Стефан, който я напуснал преди време. До там се стигнало след продължителни и бурни семейни скандали. Двамата имат две дъщери, които сега живеят при майка си заедно с нейния баща.  

Хората от махалата обаче не обвиняват толкова Стефан, колкото самата Бонка за разправиите и разбитото семейство. "Лесно пали, винаги е недоволна, готова е да веднага да започне да крещи и обижда. Хем я ядосана на мъжа си, хем иска той да се върне обратно при нея", коментираха сложните отношения между Бонка и Стефан техните съседи. Според тях съпругът беглец няколко пъти се опитвал да помогне на семейството си, но това било съпровождано с нови скандали.

Така се стигнало и до днешната разправия, след която Бонка хукнала към моста на бул. "Константин Величков" преди отбивката за квартал "Красна поляна", крещяйки, че ще се метне от него. 

Стефан тръгнал след нея да е убеждава да не оставя двете дъщери сираци, но това още повече ядосало жената. Тя  се прехвърлила през парапета и застанала от външната страна на мост. 

Уплашеният Стефан решил, че няма да се оправи сам с напечената ситуация и започнал да звъни на телефон 112. След половин час дошли полицаи и екипи на пожарната и Спешна помощ.

Психолог започна да убеждава разгневената жена да не се хвърля от високото, докато наоколо се събираха любопитни да видят как ще приключи драмата, видя репортер на TrafficNews. 

В крайна сметка след час и половина преговори Бонка слезна от моста и веднага бeше качена в полицейската кола и откарана. 

Софиянката от моста искала да се хвърли заради мъжа си, спасиха я!След час и половина преговори психолози убедиха младата ромка да слезе