Скандал между пожарникари и собственици на изгорял апартамент избухна на булевард „6 септември”, предаде репортер на TrafficNews.bg.  Хората, които живеят в "Хаджи Хасан махала",твръдят, обвиняват огнеборците, че цяла торба с пари е била взета от огнеборците, докато потушавали пламъците.

Пожарът избухнал следобед, вероятно от късо съединение. В апартамента е била жена с двете си деца. Видяла искри зад дивана, който се възпламенил и избягала от жилището.  На място дошли екипи на пожарната, които потушили огъня. Жената и двете деца с откарани за преглед в болница. 

Собствениците обаче скочили срещу огнеборците, че ги обрали. По разказа на един от хората в изгорелите помещения имало торба, в която оставили парите. Тя не била обгорена или намокрена, но вътре пликовете с парите липсвали.  Според един от семейството, в торбата е имало 300 000 евро

В момента тече голяма разправия в апартамента. Близо 50 души, близки и приятели на семейството се разправят с пожарникарите. На място има и много полиция.

Още по темата  - в новините на ТРАФИК ТВ:

 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg