Мегаделото, което тече в Пловдивския окръжен съд, срещу група за мокри поръчки, ръководена от бизнесмена Радослав Керанов, на моменти придобива доста комичен характер. След като предишните два дни съдът изслуша две семейства от Баня и Марково, чиито къщи са били запалени по поръчка на пловдивския адвокат Владимир Елдъров, както твърди обвинението, днес на свидетелската банка застана таксиметровия шофьор Хачо Гарабедян. 

Неговата къща е била запалена от дясната ръка на таксиметровия бос Радослав Керанов -Милко Доевски. Хачо работел като таксиметров шофьор и бил взел кола на лизинг от Керанов. В последствие обаче спрял да плаща. 

В залата избухна спор между Керанов и Поптолев по отношение на истинността на показанията им. Мартин и Светлин Спасов показаха бележки, които получили от Радослав, с евентуални отговори на въпросите, които ще им бъдат зададени. 

Бележките били в написани в пряка реч. 

-Познавате ли Радослав Керанов.

-Да. 

-Като какъв човек го познавате?

-Като много добър човек. 

И т.н.т

Керанов  отрече да е пращал бележки и заяви, че бившият му бодигард, му е искал 20 000 евро , за да си промени показанията. Самият Поптолев обаче го контрира, като заяви, че той е предлагал 20-те бона. "Дори днес адвокатът му ме чакаше с колата пред къщи, но аз не се качих" заяви спортистът. Думите му накараха всички да се обърнат към софийският защитник на бизнесмена, който очевидно се почувства доста неудобно. 

Утре е последния ден, в който делото е насрочено, но все още не са разпитани някои от свидетелите и доста от вещите лица. Очаква се то да бъде отложено. 

Зад решетките към момента са Керанов, който е задържан за палежа на таксито на Георги Ряпов и Милко Доевски, който е направил пълни самопризнания. 

Какво се случи в предишните дни в съдебна зала четете ТУК!

TrafficNews.bg