"Не помня нищо. Не знам как се случи!" Това заяви пред репортер на TrafficNews.bg шофьорът на аудито със старозагорска регистрация, което преди минути влетя в градината на кафене "Марс" в Кючук Париж. Младежът е във видимо добро състояние, тъй като се е отворила въздушната възглавница на автомобила. 

Около 17.20 аудито, идващо от Коматевския възел, е блъснало нисан, шофиран от млад мъж, който пътувал с приятелката си. Тя е откарана в борница, като състоянието й е стабилно. Според очевидци от окото й течало кръв. 

По чудо няма други жертви и ранени, тъй като заради високата скорост, с която се е движил, младежът с аудито е стигнал до средата на градината на заведението, мачкайки по пътя си маси и столове. "До преди 15 минути обядвахме там със съпруга ми" коментира изплашената собственичка на заведението. Тя заяви, че това не е първия случай и няколко пъти камикадзета с бързи коли са влизали през оградата. 

Версиите на очевидците са доста различни. Според някои аудито е минало на червен светофар, а според други нисанът е отнел предимство. На място има екипи на "Пътна полиция", които изясняват ситуацията. 

Първата новина - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от инцидента и разказа на шофьора на Аудито - ВИЖТЕ ТУК

Още за катастрофата четете ТУК!

TrafficNews.bg