Машини продължават да разкопават девствения асфалт на бул. "6-ти септември", който само преди 2 години беше напълно обновен. Участъкът в ремонт е около Съдебната палата. Там се намират няколко тежкотоварни машини за кърпене и асфалтиране. Ремонтните дейности продължават с пълна сила, видя репортер на TrafficNews.bg.

Ден преди това, читател ни изпрати снимки на това как извършват ремонтни дейности по участъците на булеварда. Най-нормалното, което си мисли човек е, че се извършват ремонти по аварии, но уви, оказа се, че това са „новоизлюпили” се дупки върху новия асфалт.

„Парадоксалното е, че преди две години същият участък бе асфалтиран изцяло. Според мен трябва да се приеме, че отсечката е нова. В момента се запълват дупки и от двете страни на платната – участъците от булевардите „Васил Априлов” и „Руски” и около съда. Е, според вас с какъв материал се правят пътищата, за да се разбият за две години”, възмущава се читател на TrafficNews.bg.


От TrafficNews.bg сме на мнение, че е крайно време подмяната на тръби и кабели да се планира, а не само на хартия институциите да синхронизират действията си, защото подобни разкопавания, бъркат в джоба на пловдивския данъкоплатец.

Ще продължаваме да следим обстановката, както и ще потърсим коментар от Общината.

Вижте разкопаването на участъка на "6-ти септември" между булевардите "Васил Априлов" и "Руски" ТУК! 

TrafficNews.bg