След края на Световното емоциите са много, феновете на Франция ликуват, тези на Хърватия не чак толкова, голяма част от жените пък са по-щастливи и от победителите, защото най-накрая телевизорът ще е техен. Наред с всички тези противоречиви чувства трима щастливци имат повод да почерпят!

Ден след големия финал е време да бъдат обявени имената на късметлиите, които ще получат последните три награди от играта „Бонбон щракни и Playstation вземи”, която се проведе във фейсбук страницата Сладко детство.

Освен финалиста, който ще получи специалната награда – чисто нов Playstation, ще обявим и имената на тези, при които отиват последните две седмични награди – две страхотни маркови футболни топки!

Благодарим на всички любители на футбола и бонбони Топката, които участваха играта!

Ето го и дългоочаквания от всички момент – тегленето на голямата награда:

И големият победител от играта „Бонбон щракни и Playstation вземи”е Мирослава Близнакова! Тя ни изпрати това селфи с пакет БОНБОНИ ТОПКАТА и с него спечели специалната награда – чисто нов Playstation! Честито!

Последните две седмични награди – маркови футболни топки, след деветото теглене отиват при Ирина Кавармова и семейство Златкови! Честито! Ето и снимките с пакет БОНБОНИ ТОПКАТА, с които печелившите грабнаха наградите! Честито!

Снимката на Ирина Кавармова

Снимката на семейство Златкови

Следете фейсбук страницата „Сладко детство” и очаквайте следващите атрактивни игри.

Благодарим на всички, които участваха! С днешните късметлии ще се свържем лично, за да уточним как ще получат наградите си. 

Ето и кои получиха десетте седмични награди – футболни топки:

Седмица 1 – Димитър Божидаров

Седмица 2 – Милена Станкина

Седмица 3 – Марияна Колева

Седмица 4 – Вяра Кирилова

Седмица 5 – Ганчо Николов

Седмица 6 – Николина Петрова

Седмица 7 – Христо В. Христов

Седмица 8 – Даниел Борисов

Седмица 9 – Ирина Кавармова 

Седмица 9 – семейство Златкови