Коледа е времето за подаръци, усмивки и вкусна храна! А какво по-хубаво от това да спечелите награда, докато похапвате най-вкусните пловдивски бисквити само с краве масло? Малки и големи могат да вземат участие в играта "Буквичките на думата МАСЛО събери и купичка грабни" и да получат оригинална купичка с крава. 

Участващите опаковки са обозначени с промоционален дизайн на опаковката с надпис „Промо / Спечелете 3000 награди”.

Промоцията продължава до изчерпване на количествата на участващите опаковки на пазара, съответно до изчерпване на наградите.

Основният състав на бисквитите е брашно, захар и краве масло. Вкусът им е изчистен и традиционен – на добро печиво. Ухаят на краве масло и имат хрупкава консистенция. Те създават усещане за домашно приготвена вкусотия.

Условия на играта! Следвайте стъпките!

1. След закупуване на участваща в промоцията опаковка, вижте стикера на нея и/или на www.samosmaslo.com. На всяка промоционална опаковка има стикер със скреч лента, съдържащ  промо символ – една от буквите в думата МАСЛО.

2. Изтрийте скреч полето. Открийте и съберете петте отделни букви, които да съставляват думата МАСЛО (по 1 стикер с „М“, 1 стикер с „А“, 1 стикер с „С“, 1 стикер с „Л”, 1 стикер с  „О”). След като имате петте символа,  регистрирайте уникалния код  под буквата „О” на www.samosmaslo.com. Първите 3 000 изпълнили тези две условия ще получат награда – Купа с Кравичка.

3. Запазете петте стикера с оригиналните промо опаковки, на които са залепени и при доставка на наградата до победител, комплектът букви трябва да се върне, като доказателство за достоверност на участника.

Всеки участник в играта има право на неограничен брой участия, т.е. може да спечели повече от една награда по време на промоцията. Участието в играта е обвързано с покупка.

Буквичките на думата МАСЛО събери и купичка грабни

Процедура за получаване на наградите

За да получите награда, трябва да съберете пет стикера заедно с оригиналната промо опаковка, на която са залепени, на участващите Обикновени бисквити само с краве масло, с отпечатани на тях букви, съставляващи думата МАСЛО, изтрили сте покритието под буквата „О”, регистрирали сте кода на www.samosmaslo.com и сте от първите 3 000 изпълнили тези условия, при наличност ще получите нашата награда – Купа с Кравичка.

* Ако имате въпроси, може да ги зададете на game@crystalbg.com.

* При получаване на наградите печелившите са длъжни да удостоверят с документ, че имат навършени 18 години.

* Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

* Промоционални стикери, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат печатни, производствени или други грешки и дефекти, включително манипулация на стикера, се считат за невалидни и се обезсилват.

* На стикера, след изтриване на скреч лентата трябва ясно да се вижда отпечатаната буква.

Подсладете се с нещо вкусно и здравословно, само с краве масло! Българските бисквити само с краве масло се превърнаха в неизменна част от менюто на малки и големи. Причина за това е, не само приятният им вкус, аромат и хрупкава основа, но и качествения им състав. Те са произведени само и единствено с качествено краве масло, без палмови или хидрогенирани масла, без изкуствени подсладители, без изкуствени оцветители. Опитайте! Разликата определено се усеща.

Промоцията „Буквичките на думата МАСЛО събери и купичка грабни” е организирана от „ЗАХАРЕН КОМБИНАТ – ПЛОВДИВ” АД

Спонсорирана публикация.