След като преди дни гръмна новината, че Бирмата е предизвикал масов бой на афтърпартито след наградите на „Планета“, и между шамарите е попаднала и самата Преслава, днес очевидци продължават да разказват факти от въпросната вечер. Според тях Бирмата се е появил доста подпийнал в заведението в Студентски град, а скандалът се разразил след като видял Преслава и Фики в доста опасна близост.

Именно интимностите между бившата му любима и клегата й станали причина той да я плесне сериозно и да я окървави. След като Фики се опитал да защити пайнерката, а в последствие се намесила и охраната на заведението, мелето започнало и не малко чаши и бутилки били изпотрошени.

Впоследствие тупаниците се пренесли навън, като вечерта завършила с множество ранени и стотици изплашени гости на заведението. Затова и сега Преслава споделя пред „Блясък“, че предпочита да бъде сама, за да се радва на свободата си с пълна сила.

На отношенията си с Жоро тя била сложила окончателен край, а за нова тръпка в момента изобщо не мислела. Намеренията на брюнетката били първо да се отърси от старата си връзка и чак след това да се впуска в нова, а до тогава искала да се наслаждава на факта, че може сама да разполага с личното си време.

TrafficNews.bg