Новинарските сайтове избухнаха с информацията, че звездната двойка Николета и Валери се разделят. Според личният профил на футболистът бракът им върви към своя край и те са пред развод:

"За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска."

Г-жа Лозанова също отговаря със стасус в социалните мрежи:



Припомняме ви, че преди месец в медийте избухна скандал, след като стана ясно, че Цветелина Янева е бясна на бившата плеймейтка след като прочела ес ем ес до любовника си Дилян Пеевски, който гласял : "Обичам те, Шиши! "

Оказа се, че уж невината съпруга на футболиста дели легло със своя Шиши повече от месец срещу щедри пачки. Най-вероятно това е и причината, заради която семейство Божинови решили да стигнат до раздяла.


От TrafficNews.bg не се наемаме да коментираме дали семейството ще се разпадне или са решили отново да създадат шум в медийното пространство с поредната си раздяла. Факт обаче е , че това се случва по-малко от месец след като вечните им съперници Алисия и Ники Михайлов обявиха, че официално се разделят! Дали това е  пиар или в семейното ложе наистина има ябълка на раздора предстои да видим!


ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg