За пореден път румънците показаха, че съдебната им система е по-добра от нашата. Шанса да заведеш дело у нас и да го спечелиш е малък, но румънска водеща нямаше този късмет. Тя  платила компенсация на пластичен хирург, след като в ефир пуснала майтап, че медикът укрива данъци, съобщи в. "Дейли мейл".

34-годишната Симона Трашка, известна като "румънската Памела Андерсън", казала в интервю по национална телевизия, че последната операция на бюста й била толкова евтина, че нейният пластичен хирург можел да не плаща данъци за нея."Получих толкова малка сметка за такава голяма работа, всъщност беше 2000 леи (500 евро)", казала хубавицата.

Пластичният хирург Марек Валчу определил коментара на Трашка като клевета и завел дело срещу манекенката и тв водеща. По-късно хубавицата признала, че манипулацията, за която тя платила равностойността на 4130 евро, вероятно е справедливо отражение на новата й външност.

Местен съд отсъдил в полза на д-р Валчу, приемайки за вярно твърдението му, че коментарите на Симона Трашка могат да бъдат приети за клевета и нареди на осъдената да плати обезщетение.

И Трашка платила на доктора равностойността на 2100 евро.

Това не е първата разправия на пластичния хирург с негова клиентка. През май 2014 година друга тв водеща - Оана Заворану, се опитала да го изнудва със заплахата, че ще започне кампания срещу медика, защото не била доволна от седмата поредна операция за разкрасяване на бюста й. Тя заплашила да каже пред медии, че хирургът извършва незаконни операции, за които получавал пари на данъкоплатци.

Нейният план обаче се провалил, след като Заворану беше арестувана, докато взимала от доктора равностойността на 9630 евро, но в белязани банкноти.

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg