Сексът на нестандартни места отдавна не е тема табу и масово хората решават да експериментират с любовните ласки. Изглежда, че вместо да решават кръстословици в очакване на полета, много хора предпочитат да правят секс на летищата.

Проучване показва, че 10% от британците предпочитали да правят секс по летищата, установи проучване, публикувано в Daily Mail.

Изследването било поръчано от сайта за сравняване на цените на самолетните билети Jetcost.co.uk. Британците в очакване на полета обичали да се отдават на любовни ласки в тоалетните и складовете на аерогарите. Тези, които практикували секс във WC-тата се оказали 76% от респондентите, докато онези, които залагали на сервизните помещения на терминалите били 21%

12% от запитаните доверили, че били прекъсвани по време на половия акт от служители на летището или от други пътници. На въпроса защо сте правили секс на летище, 32% отговорили, че го отдавали на ваканционното настроение, а 27% искали да изпитат тръпката дали ще бъдат изловени по време на любовния акт на обществено място. Само 4 на сто от анкетираните отговорили утвърдително на въпроса дали са правили секс по време на полет.

В анкетата участвали 2 520 пълнолетни британци и над 1000 граждани на други европейски страни. Що се касае до чужденците италианците се оказали най-привлечени от любовта по терминалите, като 17% от тях признали за подобни увлечения. В класацията следвали испанците, германците и французите.

ТrafficNews.bg