В забързания си делник хората много рядко оценяват малките неща. Важно е дали сме стигнали навреме за работа, дали някой ни ядосва за нещо, но не обръщаме внимание на щастието, че просто може да се разходим из природата, да потичаме или да поплуваме в басейна.

Неща, които са изключително трудни за мъжете от следващата галерия. 63-годишните Рони и Дони са близнаци и живеят в Охайо. Но са обречени да живеят цял живот един до друг, защото са сиамски близнаци.

Двамата се прочуха преди няколко месеца с това, че подобриха рекорда за най-старите сиамски близнаци в историята. Преди тях това бяха италианците Джакомо и Джовани Токи, които са починали през 1877 година на 63-годишна възраст.

Лекарите са категорични, че техният случай е един от редките в медицината. По-малкият им брат Джим споделя, че лекарите са предупредили близките преди много години, че двамата не ги чака дълъг живот. Но Рони и Дони оправдават думите на медиците с всеки изминал ден. 

"Рони и Дони са едно тяло. Но в същото време те са двама съвсем различни мъже", споделя Джим за братята си. 

Сиамските близнаци са свързани с общ храносмилателен тракт, както и в тазовата област. Те обаче са категорични, че са свикнали с трудностите и определят себе си като напълно здрави хора. 

И за да го докажат, те са отпразнували своя 63-ти рожден ден през октомври с екскурзия до Флорида. По-късно отпразнували своя рекорд втори път – с парти в техния роден град Бийвър Крийк., съобщава dnes.bg

Въпреки трудностите, двамата са работили в цирк. А сега с усмивка споделят, че от 1991 година са пенсионери. И са категорични, че не им е омръзнало да се гледат един друг.

TrafficNews.bg