Козирог

Този месец ще бъдете фокусирани върху кариерата си. Може да имате големи проекти на работа, които се нуждаят от вашето внимание, или може да планирате бъдещето и да си поставите някои дългосрочни цели. Така или иначе, кариерата ви е на първо място през този месец. По отношение на личния ви живот нещата може да са малко по-тихи от обикновено. Това не е непременно лошо - просто е време да се съсредоточите върху себе си и това, което искате от живота.

 

Водолей

Ако напоследък се чувствате блокирани, използвайте този период, за да обмислите някои нови идеи. Излезте от зоната си на комфорт и опитайте нещо ново. Никога не знаеш какво може да те вдъхнови! По отношение на любовния ви живот нещата може да са малко нестабилни този месец. Ако сте необвързани, може да имате проблеми с запознанството с някой нов. И ако сте във връзка, може да се окаже, че се карате с партньора си по-често от обикновено. Емпатията ще помогне много!

 

Риби 

Октомври ще бъде месец, в който ще трябва да се съсредоточите върху финансите и кариерата си. Може да имате големи цели, които искате да постигнете този месец, но се уверете, че не слагате всичките си яйца в една кошница. Диверсифицирайте източниците на доходи и не поемайте ненужни рискове. По отношение на кариерата, нещата може да са бавни в началото, но ще започнат да се подобряват към края на месеца. Може да има някаква служебна политика, с която да се справите, така че просто останете фокусирани върху работата си.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.