Козирог

Този месец може да се окаже добър за необвързаните, които ще имат възможността да разкрият изцяло чувствата си. При брачните двойки могат да възникнат известни търкания. Опитайте се да бъдете темпераментно коректни и да се съобразите с възгледите на партньора си, за да поддържате мир и хармония във вашите взаимоотношения.

През този месец, вероятно ще обновите изцяло работна си концепция. Ще трябва да си вършите работата като по учебник, защото има вероятност да загубите работното си място. Безработните да имат готовност да приемат сериозни предложения за работа.

От финансова гледна точка ще се наложи да оперирате много внимателно с парите си. Всички инвестиции, които планирате да направите, изискват надлежно обмисляне. Бизнесмените може да получат шанс да сключат голяма сделка към средата на месеца.

Планетарните позиции показват, че може да няма здравословен проблем, който да ви безпокои. Възможно е обаче да се сблъскате с някои нарушения на кръвното налягане. Консултирайте се незабавно с вашия личен лекар!

Водолей

През втората половина от месец март се очертават разочароващи дни в романтичен аспект. Въпреки това, ще има и дни през които ще се усмихвате, споделяйки радостта с любимия човек. При семейните двойки не се очертават сериозни сблъсъци, а по-скоро ненужни спорни моменти.

В професионален план нещата ще бъдат на приливи и отливи, но това няма да зависи от планетите, а от вашето желание за работа. Март е благоприятен за работа в екип, която ще ви даде възможност за повече изяви на потенциала ви на работното място. Към средата на този месец ще можете докажете своята професионална стойност.

Има вероятност да успеете да увеличите притока на своите финанси през март. Въпреки това се опитайте да намалите личните си обичайни разходи, за да спестите пари за бъдещи нужди. Този месец може и да не доведе до сериозна сделка, ала малките сделки обаче могат да ви помогнат задоволително.

През месец март не се очертават особено големи здравословни проблеми. Внимавайте обаче, тъй като някои от старите заболявания могат да се обадят. Също така има вероятност от контузии - Бъдете внимателни!

Риби

Ще се наложи да балансирате между професионалния и личния си живот, тъй като любимият ви човек ще има нужда от повече време и внимание. Вероятно ще загубите търпението си и ще бъдете твърде прибързани в действията си. За предпочитане е да избягвате да доминирате в любовен аспект.

През целия март ще трябва да бъдете изключително предпазливи в професионален план. Всеки спор и конфликт с колегите ви може да предизвика сериозни сблъсъци. В резултат на това, работната ефективност осезателно ще спадне и последствията няма да бъдат във ваша полза.

Относно финансите, очаквайте незначително увеличение на притока на пари през март. Според Меркурий може да ви очаква голяма финансова печалба в средата на месеца и това може да увеличи финансовата си сила. В същото време разходите ви може да нараснат. През третата десетдневка обаче най-вероятно няма да имате големи разходи.

През март планетарните влияния могат да ви добавят допълнителна сила на имунната ви система. Дори и да се разболеете, може да се възстановите бързо и да се радвате като цяло на добро здраве. Хората на средна възраст и повече трябва да бъдат много внимателни относно кръвното си налягане.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.