Овен

Положителната енергия идваща от благоприятното разположение на планетите днес, ще ви даде възможност да споделите дълбоките си мисли и чувства с вашият партньор. Поставете началото на нещо красиво в отношенията ви.

Добре ще е да се замислите какво трябва да промените в хранителния си режим, за да постигнете резултатите, които искате. Движението е важно за вас, но не компенсирайте с обилно хранене след това.

Телец

Вероятно, днес ще си дадете сметка колко много се грижите за комфорта на вашия партньор. Ще ви се отдаде прекрасна възможност да поискате нещо в замяна от вашата половинка, тъй като желанията ви ще бъдат изпълнени.

Ако искате другите да ви харесват, то на първо време вие трябва да се харесвате и да се чувствате добре в тялото си. Потърсете онлайн тренировки, които да изпълнявате 3-4 пъти седмично и след един месец ще забележите удивителна промяна в начина, по който изглеждате и се чувствате.

Близнаци

Тези от вас, които нямат сериозна връзка и се опитват да впечатлят някого, то днес конкуренцията ще е движещата ви сила. Ще се наложи да дадете всичко от себе си и да вложите много усилия, за да сте номер едно в очите на партньора ви.

Погрижете се за здравето си, за да дадете добър пример на близките си. Не е достатъчно само да давате съвети, а трябва и вие да спазвате всичко това, което препоръчвате на семейството ви. Вашият избор ще определящ за поведението на другите.

Рак

Планетарната енергия ще е такава, че ще ви насърчи да отстоявате себе си. Това не означава да вървите срещу мнението на партньора ви, а просто да сте по-настоятелни при вземането на решения. Направете го фино и деликатно, без да внасяте стрес и смут.

Изберете здравословния начин на живот, но се старайте да не стигате до крайности. Балансът ще е ключът към успеха за вас. Не лишавайте организма си от различни макро- и микроелементи, а просто намалете размера на порциите си, ако искате да се отървете от няколко излишни килограма.

Лъв

Вместо да се чувствате ядосани и разочаровани от себе и да се правите, че всичко в личните ви отношения е наред, по-добре бъдете честни със себе си и с партньора си. Бъдете искрени и си простете всички грешки, за да разцъфти отново любовта ви.

В моменти на повече стрес и несигурност може да се отклоните от хранителния ви режим и да преядете. Не забравяйте целите, които имате и изгорете излишните калории с интензивна кардио тренировка.

Дева

Не крийте емоциите си и не оставяйте партньорът ви да гадае какво точно изпитвате в момента и как се чувствате. Изкажете на глас всичко, което ви вълнува като избягвате объркващите фрази. Говорете ясно и директно.

Днес, най-вероятно ще искате да си останете вкъщи на дивана с книга в ръце. Ако усетите умора в тялото си и имате нужда от почивка, то не се колебайте да я дадете на организма си. Не забравяйте да пиете достатъчно вода и прясно изцедени сокове.

Везни

С планетарното разпределение днес, ще успеете да изпратите доста огнени и страстни послания на партньора ви. Чарът и харизмата ви ще ви дадат нужната увереност, за да покорите човекът на вашето сърце. Определено ще имате успех в любовта днес.

Вероятно, водите доста натоварен начин на живот и не винаги ви остава достатъчно време, в което да се фокусирате над хранителния си режим и тренировките. Не пренебрегвайте грижите за здравето си и начертайте целите си в тази област.

Скорпион

Небесната атмосфера днес, ще донесе много топлина и слънчево настроение за вас и партньора ви. Любовта ви един към друг ще разтопи охладнелите ви отношения и проблеми помежду ви, които до сега са били пречка между вас.

Наблегнете на масажи и добро ексфолиране на кожата си днес. Вземете си отпускаща вана и дайте почивка на ума и тялото си. Ароматът на лавандула може да бъде добра идея за ароматерапия.

Стрелец

Ако от скоро имате връзка с някого, когото харесвате, то днес ще сте доста позитивно настроение и ще стоплите отношенията помежду ви. Желанието ви за повече прекарано време заедно и интимност може рязко да се засили днес. Опознаването ви ще бъде доста вълнуващо.

Добрият стрелец има голяма цел и силна воля за успех, но много добрият стрелец поема дълбоко въздух, преди да пусне стрелата си да лети. Обърнете внимание на работата на белите си дробове и упражнявайте дълбокото вдишване и издишване с различни йога практики.

Козирог

Ако наскоро сте се карали с вашата половинка, то днес ще имате възможността да се извините за всичко, така че да оправите взаимоотношенията си. Препоръчително е да си говорите открито и да нямате тайни помежду си.

Движението на планетите днес, може да ви повлияе негативно и да се отклоните от здравословните си навици. Бързо поправете допуснатата грешка и не забравяйте да приемате достатъчно протеини от месо, риба и бобови растения.

Водолей

Възползвайте се от топлината на небесната енергия и се опитайте да възпроизведете моменти от зората на вашата връзка, като си припомните някои мили неща, които сте правили един към друг с вашият партньор. Тези от вас, които търсят любовта, то днес може да имат интересни контакти в социалните мрежи.

За да се справите с някои негативни емоции, то в никакъв случай не пропускайте тренировката си днес, за да извадите цялата негативна енергия от себе си. Консумирайте лека храна като салата от сезонни зеленчуци и риба.

Риби

Планетарните аспекти днес ще ви насърчат да сте по-открити спрямо партньора ви и да не задържате в себе си всички чувства, емоции и проблеми, които ви вълнуват. Днес, може да не е най-романтичният ви ден, но не го превръщайте в мрачен, заради лошото си настроение.

Днес, може да сте малко напрегнати от разликите между вашите очаквания и резултатите от ежедневните ви тренировки и здравословно хранене. Контролирайте стриктно калорийния си прием и се уверете, че сте в калориен дефицит. Не на последно си осигурете достатъчно сън.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.