Овен

Не си мислете, че всичко днес ще се случва под ваш контрол, буквално с едно щракване на пръстите. Вероятно, ще изпаднете в ситуация, в която партньорът ви няма да успее да изпълни всичките ви очаквания и желания.

Днес, ще сте движещата сила на екипа ви. Инициативността ви и силното ви желание да стигнете до същността на проблемите, ще бъде вашето приимущество. Не се притеснявайте да изкажете мнението свободно.

Не изпускайте шанса си днес да направите голяма промяна в живота си, която да ви донесе добри печалби. Една сделка и инвестирането само в едно нещо, може да се окаже изключително печеливш ход през този ден.

Телец

Ако днес се оставите твърде много да мечтаете и да витаете из облаците, звездите ще ви предоставят доста грубо събуждане. Отношенията ви с любимия ви човек може да претърпят голяма трансформация днес, така че бъдете внимателни с партньора ви.

Не започвайте играта тип „Кой е по- по- най-?“. Състезанието на знания и самоизтъкване може да премине в остър конфликт. Няма смисъл да започвате спор, в който трудно ще излезете победител, поради неразбиране от отсрещната страна.

Недостатъчната наличност на пари днес, може да се превърне в трагедия за вас. Не гледайте толкова черногледо на нещата, а се фокусирайте върху това, което имате. Бъдете благодарни, че сте здрави и работоспособни, и всичко много скоро ще си дойде на мястото.

Близнаци

Освобождаването от всякакви задръжки, ще даде ясен знак на партньора ви, че ви очаква страстна и гореща нощ. Дълбоките ви чувства ще изненадат приятно вашата половинка и ще събудят любовният интерес.

Сега е момента да се заемете с някои „висящи“ проекти, които са били на изчакване до този момент. Желанието ви да завършите всичко до край, ще ви води към успеха през целия ден. Ще сте много дейни и целеустремени днес.

Вероятно, днес ще усетите, че цялата финансова тежест е на вашия гръб. Не поемайте всички сметки всеки път, тъй като финансите ви не са неизчерпаем ресурс. Позволете на партньорът ви да поеме част от финансовите задължения.

Рак

Ако усещате напрежение между вас и половинката ви, не игнорирайте някои притеснителни емоции у партньора ви. Вероятно, ще се наложи да проведете един от онези трудни разговори, за да изчистите пречките пред вас, които възпрепятстват романтичните ви отношения.

Мързелът и бездействието на някои ваши колеги ви влудява и трудно ще сдържите гневът си днес. Това, че работите като вол, докато някои от колегите ви пият кафе след кафе или пушат цигари, ще генерира огромна ненавист във вас, която в един момент ще експлодира.

Знаете отлично целта, към която се стремите, но пътят, по който да стигнете до нея, ви е пълна мъгла. Вероятно, ще трябва да решите някои уравнения, докато си изградите стройна финансова система, към която да се придържате.

Лъв

Вие знаете всичко за истинската любов от сърце, повече от всеки друг. Използвайте това ваше умение, бъдете смели, честни и открити с партньора ви и въведете нужната промяна и разнообразие във връзката ви.

Напрежението в работата, днес може да ви дойде в повече и да сте на ръба да избухнете, изпускайки си нервите. Постарайте се да се овладеете и да не влизате в конфронтации. Бъдете отворени към промените и най-вече да промените нещо в себе си и начина си на мислене.

Най-вероятно днес ще имате финансови затруднения, а ще искате да си купите толкова много неща. Притъпете желанието си за шопинг и помислете с какво да зарадвате семейството си, вместо да си купувате поредният чифт обувки, боти или маратонки.

Дева

Връзката ви може да има много по-голям потенциал, отколкото сте си представяли. Време е да предприемете действия, имайки предвид тънкостите на любовта и да направите нещо различно, което ще доведе до грандиозна положителна промяна както за вас самите, така и за партньора ви.

Повърхностната работа днес може да ви изиграе лоша шега. Всичко, което правите трябва да бъде изпипано до съвършенство до най-малкия детайл. Всеки доклад и документ, който предавате трябва да бъде предварително прегледан и анализиран.

Не правете никакви финансови сделки днес. Всяка една ваша покупка трябва да бъде много добре проучена, дали си струва всеки един похарчен лев. Най-добре ще бъде, ако се въздържате от покупки днес.

Везни

Понякога, напрежението става толкова силно, че всеки един от вашата двойка може да избухне, от което да последва голям скандал. Връзката ви вероятно преминава през труден период и ще трябва да се научите да отстъпвате в подобни ситуации, за да възобновите предишните си близки отношения с човека до вас.

Ако водите някакво изследване свързано с работата ви, то днес вероятно ще откриете липсващото парче от пъзела. Всичко ще си дойде на мястото и ще се справите отлично с работния си проект.

Ще забележите малък прогрес във финансовото ви състояние днес. Това, което ще бъде важно за вас през този ден е да позволите на другите да ви помогнат с работата, тъй като сами няма да постигнете задоволителни резултати.

Скорпион

Ако все още не сте споделили чувствата си на обектът на вашите желания, то днес ще съберете смелост да го сторите. Вероятно, ще сте нервни да вземете инициативата и да започнете разговора, но дълбоко в себе си знаете, че това може да се окаже огромен шанс, който да промени живота ви.

Конфликтите между вас и колегите ви, днес ще са много по-остри от обикновено. Обичайните ви методи да убеждавате другите в правотата си, днес може и да не проработят. Желанието на някои хора да доминират и да се правят на шефове, ще се усеща осезаемо през този ден.

Проблемите днес вероятно ще ви съпътстват през целия ден, но виновникът за всичко няма да са единствено парите. Погледнете и двете страни на монетата и се опитайте да се справите с неприятностите с комплексен подход.

Стрелец

Една връзка постоянно трябва да преминава през трансформации и промени, за да остане свежа и жива. Тази промяна при вас ще се осъществи по пътя на откровените разговори, чрез които да стигнете до сърцето на любимия ви. Преминете на ниво доверие и разбиране един към друг.

Важен бизнес партньор или човек на висок пост ще осъществи контакт с вас и ще иска да работите по общ проект. Това, че сте лоялен и отговорен служител, ще ви се изплати под формата на чудесно финансово поощрение.

Днес, вероятно ще вложите пари за някакъв вид консултация със специалист (психолог, лайф коуч, финансов консултант или юрист), който ще ви помогне да разрешите някои от проблемите ви. Тази малка инвестиция ще ви се изплати многократно в бъдеще.

Козирог

Ако усещате, че нещата в любовта при вас са в застой, то това е знак, че трябва да промените посоката си на мислене. Не приемайте партньора си за даденост, а му покажете, че го цените и обичате точно толкова, колкото и в началото на връзката ви.

Постигането на баланс на работното ви място ще бъде лесно на думи, но не и на действия. Ако не изведете работните си задачи за деня до край, трудно ще намерите баланс и хармония в работата си. Не отлагайте днешната работа за утре.

Днес, най-вероятно ще трябва да се погрижите за някои просрочени задължения и веднъж завинаги да ви се махнат от главата. Ще имате силите и ентусиазмът да се справите с това и да продължите смело напред със задачите си за деня.

Водолей

Вероятно, днес ще сте твърде суетни и критични към себе си и начина, по който изглеждате. Партньорът ви може би няма да разбере суетните ви притеснения, тъй като ви обича такива, каквито сте. Продължете да раздавате красота и любов и всичко ще бъде като в приказка.

Не се пренавивайте на работното си място през този ден, тъй като колкото повече неща се стараете да свършите едновременно, толкова по-голяма ще бъде опасността да се провалите. Не оказвайте натиск и на колегите си, тъй като може да си навлечете само неприятности.

Много е вероятно, някои от близките ви или приятелите ви да ви поискат пари на заем, докато вземат заплатата си. Преценете добре бюджета си и дали може да си позволите да погнете на приятел в нужда.

Риби

Колкото и плашеща да изглежда всяка една трансформация в личния ви живот, приемете това като нова фаза във взаимоотношенията ви, която ще ви докосне до магията на истинската и силна любов. Задълбочаването на връзката ви, ще ви позволи да свикнете с добрите и лошите черти на партньора ви.

Днес, звездите ще ви влеят сили и самочувствие да въздействате и да оказвате влияние над хората около вас на работното ви място. Ще успеете да контролирате колегите си и да ги убедите в позицията си.

Не се увличайте твърде много в пазаруването днес, тъй като неусетно може да похарчите голяма част от парите, с които разполагате. Наложете си лимит, който да не надскачате през този ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.