Овен

Нова романтична връзка изглежда ще се възпламени днес. Възможно е да срещнете този специален човек по време на бизнес среща. Усещането ще бъде взаимно и вие ще бъдете привлечени един към друг още от първите искри на пориви.

Очаквайте разбирателство с Овен и Лъв, които може би ще се докажат днес. Ала не очаквайте същото от някои представители на Стрелец.

Телец

Може да ви се наложи да бъдете по-грижовни към партньора си в чувствителен момент от живота на човека. Избягвайте да правите безчувствени забележки, които биха могли да причинят ненужно разочарование.

Приятни и дори радостни моменти с Овен и Телец. Сериозни спорове и дискусии с Козирог.

Близнаци

Днес изглежда ще бъде прекрасен момент за сключване на брак за тези, които са в ангажирани отношения от дълго време. Влюбените ще се радват на блажена романтичната си връзка.

Особено ползотворни срещи и разговори с Близнаци и Рак, докато с Риби може да се стигне да разпалващ спор.

Рак

Чувството за хумор на половинката ви ще ви развесели и ще ви даде нова гледна точка, че нещата са поправими. Очаквайте един малко по-странен ден, който няма да се стече по предварително изготвения от вас план.

Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени с Телец и Рак. Помислете как да преодолеете противоречията с Рибите.

Лъв

За дългогодишните двойки личните проблеми могат да попречат на връзката им и може да се наложи да положат допълнителни усилия, за да разрешат дилемата.

Забавление с Близнаци и Дева. Известно напрежение от ревност с Телец.

Дева

Трябва да се контролирате и да избягвате разгорещени спорове днес. Бихте могли да възстановите добрите си взаимоотношения, едва след като и двамата си охладите емоциите.

Всеки опит да се надпреварвате с Везни и Скорпион ще завърши неудовлетворително. Отношенията с Риби може постепенно да се подобрят.

Везни

Ако сте семейни, може да имате някои разногласия със съпружеската си половинка днес. Въпреки че това е просто дребнава кавга, трябва да подходите сериозно към нея, тъй може да прерасне в катастрофален конфликт.

Не отказвайте помощ, но и не натрапвайте мнението си с Лъв и Дева. Опитайте се да оставите в миналото въпроси, засягащи приятелските отношения с Овен.

Скорпион

На семейните може да им се наложи да бъдат особено внимателни през този ден, ако не искат да се вкарат в катастрофални извънбрачни отношения. Ако сте разведени или сте разделени с предишните си партньори, може да получите втори шанс за любов.

Мъчителни разговори с Риби и Везни. Обстоятелствата ще ви сблъскат със Скорпионите.

Стрелец

Влюбените двойки, може да искат да направят подробен план за бъдещия си живот заедно. За хората, които вече са семейни от години, този ден би могъл да бъде подходящ момент да подновят обетите си.

Може да останете приятно от представителите на Козирог и Стрелец. Очертават се гневни разговори с Овен.

Козирог

Ако планирате да съобщите на родителите си новината за брачните си планове, времето няма да бъде добра идея да възвестите през този ден. Някои от вас могат да бъдат вбесени от недоброжелателни съседи.

Страстта любов и романтика с Козирог и Скорпион. Известно напрежение с Девите.

Водолей

Някои от вас може би ще поискат да рестартират любовния си живот с друг човек. На самотните може да им се наложи да направят някои компромиси и корекции в отношенията си, ако искат да привлекат привличането към себе си.

Не отхвърляйте възможността да се позабавлявате с Водолей и Стрелец. Ще се чувствате много добре в компанията на Близнаци.

Риби

Днес може да не е подходящият момент да принудите партньора си да промени мнението си относно определен личен въпрос. Оставете половинката си да изрази своята гледна точка свободно.

Вероятно ще разполагате с благоприятни условия за изясняване отношенията си с Риби и Водолей. Може да възникнат дребни неразбирателства с Овен.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.