Густо ми е, Велков връчи приза за посланик на доброто преди минути на връчването на 13-те музикалните награди на Планета Пайнер.

"Здравейте, скъпи приятели! Следващият човек, който получава най-специалната награда тази вечер, едва ли има нужда от представяне. Тя създава хитове, тя е различна, има влияние и може би е една от най-добрите и заслужили тази награда. През последната година участва в компанията "SOS! Час внимание!" и помага на самотни възрастни хора в цялата страна. Заразява ни с примера, който дава и тази награда е продължение на приза "SOS-Човек", на БЧК и Трафик СОТ, който получи буквално преди няколко дни!"- това бяха думите, с които репортерът на "Господари на ефира" поднесе приза Посланик на Доброто на Ивана.

Припомняме, че Певицата на народа - Ивана спечели наградата на БЧК и Трафик СОТ - "SOS-Човек!". Тя заслужи отличието, след като участва доброволно в кампанията „SOS! Час внимание!“, която е насочена към самотните възрастни хора. Още по темата ВИЖТЕ ТУК!

С усмивка Ивана поздрави всички зрители и си пожела все повече хора да се включат в благотворителните каузи:

"Безкрайно Ви благодаря за тази награда. Знаете, че има винаги две мнения за благотворителността - едните, от които до скоро бях и аз. Мислехме, че благотворителността трябва да е скрит,анонимен акт, нещо, което правиш без другите да знаят за него. Но когато реших да се включа с името си за благотворителна кауза, то е с единствена цел - има проблеми, има неща, които трябва да се решат. Да достигнат до общността, до масовата публика, до институциите и това е начинът. И ще бъда още по-щастлива ако наистина, както са Господарите на ефира и го правят перфектно, така да намираме място и отзвук в много медии и вие да се включвате, за да има добро! Мерси!"

TrafficNews.bg