Годината бързо отминава и остават броени дни до новата 2019. А с края на 2018-та наближава и краят на играта във фейсбук страницата Сладко детство – „Елена или Fiesta хапни и новия Iphone вземи”. Остава само седмица до финала и до голямото теглене, от което ще стане ясно името на късметлията, който ще започне новата година със страхотен подарък – чисто нов Iphone XS. В последната седмица на играта освен гордия собственик на голямата награда, ще обявим и последния седмичен печеливш.  

Побързайте да се включите, остават само няколко дни. Изпратете вашето селфи с една от разновидностите на апетитните бисквити Елена или Fiesta под публикацията за играта във фейсбук страницата Сладко детство и с доза късмет може вие да сте този щастливец.

Бисквитите Fiesta представляват изкушаващи сандвич бисквити с вкусен плодов пълнеж. В магазинната мрежа може да откриете трите вида – с плодов пълнеж кайсия, ягода и горски плодове. А бисквити Елена са лакомство за ценителите на сладкото изкушение. Те се предлагат в три варианта – в зелена, оранжева и виолетова кутия.

И осмият късметлия e Галина Боева. Честито! 

Тя спечели наградата, луксозен кухненски аксесоар на Джейми Оливър, с тази снимка на бисквити Fiesta:

Как да се включите и вие в играта „Елена или Fiesta хапни и новия iPhone вземи” може да видите тук> Пловдивски бисквити хапни и новия айфон XS вземи!

Ето и някои от атрактивните селфита и снимки, които получихме през осмата седмица на играта: