Форматът стартира довечера, а лордът отново предявява претенции по не един въпрос. До момента Минчев беше обявен като еднаот топ звездите в новия сезон, но само до преди дни не е било ясно дали той действително ще участва и по този повод се разразил голям скандал, научи TrafficNews.bg .
Евгени Минчев  бил напът да се откаже от участие, както направи в предните няколко сезона, тъй като бил свръхангажиран. 
“От предаването ме канят всяка година и аз отказвам с единствената мотивация, че графикът ми е пълен. Сега е средата на септември, имам няколко свободни дни - защо да не ги запълня с това участие?!", призна наскоро Минчев и пред "Блясък. От изказването става ясно,че бизнесменът ще предпочете по-добре платените си участия в чужбина, като си тръгне доста по-рано от  къщата. Предполага се, че той има прекалено големи изисквания, като огромен хонорар и ежедневни доставки на хайвер и шампанско. 
„Изискванията ми не са много... Те просто обслужват някои мои навици, не пречат на шоуто и не са изисквания на разглезен човек. Това са изисквания, които не ме поставят по-високо от останалите участници, просто ми помагат да се почувствам малко повече в свои води“, твърди "скромният" Евгени. 

TrafficNews.bg