Изкусителна крадла превзема мъжките сърца из интернет. Стефани Будоа (Stéphanie Boudoin) бе арестувана миналия месец във Викториявил в Канада по обвинение, че е обрала 42 къщи в района. Будоа обаче стана световно известна, след като изданието „Монреал Джърнъл“ публикува снимки на крадлата по бански. Канадските власти смятат, че Будоа е работила с трима непълнолетни съучастници – на 13, 15 и 17 години, и е обирала домове в районите Атабаска и Мейпъл. Учащата за медицинска сестра и нейните помагачи са влизали в къщите през задните врати или прозорци на мазета.

Миналата седмица властите повдигнаха допълнителни обвинения срещу красавицата, като общият брой на провиненията й достигна 114.

Освен влизане с взлом и кражба, брюнетката е обвинена и в незаконно притежание на девет единици огнестрелно оръжие. Полицията е открила оръжията при обиск на автомобила на Будоа.

Следващото заседание по делото срещу Будоа е на 17 ноември.

Това не е първият път, когато красив нарушител на закона взривява мрежата. През юни жени от всички краища на Америка затрупаха Фейсбук страницата на полицията, след като в нея бе пусната снимка на престъпника Джеръми Мийкс (30), арестуван при серия престрелки и грабежи в Стоктън, Калифорния.

Нарушителят на закона събра над 10 000 коментара и 30 000 харесвания в страницата си във Фейсбук, създадена от негова фенка. Повечето коментари са от представителки на нежния пол, които обявиха че са влюбени в господина.

Дамите се възхищават под кадъра най-често за изсечените му скули и невероятни сини очи. Сред коментарите има такива като: „Влюбена съм в престъпник” и „Не може ли да ни закопчаете заедно?” Някои дори смело предложиха Мийкс да участва в риалитито „Следващият топмодел на Америка”

TrafficNews.bg