Още една седмица измина, а с края на работните дни и настъпването на уикенда идва време за награди! Вече е известен четвъртият късметлия от играта във фейсбук страницата Сладко детство – „Елена или Fiesta хапни и новия Iphone вземи”. Той ще получи луксозен кухненски аксесоар на Джейми Оливър.

За да се включат в играта и да участват за голямата награда – чисто нов айфон XS, желаещите трябва да изпратят селфи с една от разновидностите на апетитните бисквити Елена или Fiesta. Бисквитите Fiesta представляват изкушаващи сандвич бисквити с вкусен плодов пълнеж. В магазинната мрежа може да откриете трите вида – с плодов пълнеж кайсия, ягода и горски плодове. А бисквити Елена са лакомство за ценителите на сладките изкушения. Те се предлагат в три варианта – в зелена, оранжева и виолетова кутия.

До края на играта ще бъдат раздадени още много атрактивни награди с марката на Джейми Оливър, а на финалa един от участниците изпратили снимка на себе си или свой близък с кутия бисквити Елена или Fiesta ще получи чисто нов айфон XS за началото на новата 2019 година.

И четвъртият късметлия e Силвия Захариева. Честито! Тя спечели наградата с тази снимка с бисквити Елена:

Как да се включите и вие в играта „Елена или Fiesta хапни и новия iPhone вземи” може да видите тук> Пловдивски бисквити хапни и новия айфон XS вземи!

Ето и някои от атрактивните селфита и снимки, които получихме през четвъртата седмица на играта: