Азис представи ново видео с елементи на порно, в което участва и новата му дружка Алисия. Двамата отново целят да подразнят Николета, като непрекъснато демонстрират колко са близки.

Видеоклипът „Хей, момиче" е заснет в семейната къща на Благой Георгиев и половинката му Христина, забеляза наш репортер. След като светската двойка се раздели, футболната звезда остави имението на жена си и двете си деца. Христина пък е най-близката приятелка на Алисия. Двете зарязани футболни съпруги и Азис често ходят заедно на почивки в Гърция. Ексгимнастичката и певицата стават изключително близки, когато по едно и също време мъжете им си хващат любовници - Георгиев се заби с фолкпевицата Лияна, а Божинов - с Николета. Тогава Благой обаче се върна при жена си /за кратко/, докато Алисия нямаше този късмет.

По време на снимките на видеоклипа е било особено интересно, тъй като самата Христина се вживяла в ролята на режисьор и давала напътствия на Людмил Иларионов – Люси. След приключване на работата, Азис и Алисия останали в баварското имение на бившата Благовица и се насладили на кулинарните й умения.

Форумци заподозряха, че зад тези кадри отново се крие злобата към Николета Лозанова. Те дори коментират, че фолкпевецът е направил песента за бившата си най-близка дружка. Коментарите в полза на НиЛо обаче започват да стават все повече. „Алисия падна под нивото на Николета с тия ку...нски изпълнения - нали беше много над нещата уж? Накрая Николета ще се окаже по-умна – има си мъж, има си дете, има си хубава работа, пък нека всички я плюят", гласи един от коментарите в Интернет, цитиран от ШОУ.

Друг от коментиращите е далеч по-краен в изказа си, като дори дава съвети какво да снима в следващото си видео певицата, подигравайки се на жалките опити да вгорчи живота на конкурентката си: „Следващият клип Алисия да го снима в дома на Валери, който той й е оставил да ползва, а тя си го спечели с честен труд в кревата му. Ако може и Михайлов да е в кадър, уж случайно, и Валериева - също. И дано малко от злобата и завистта да й мине, че да миряса поне за малко. Освен съжаление и подигравки, нищо вече не печели от действията си на отмъстителка".