Башар Рахал, Ники Илиев, Александър Кадиев и Бойко Кръстанов забъркват още по-невъобразими карамболи и емоции във втората част на филма „Завръщане”. Камерите се завъртяха днес в Капана, а обещанието на екипа е за още повече емоции и любопитни завръзки.

“Завръщане 2”  е разказ продължение за четиримата приятели, събрали се отново след 20 години в Пловдив. Освен новите комиичните ситуации, с които героите ще се сблъскат, ще влязат в нови човешки взаимотношения и перипети. В този проект,ще има послание, което ще кара зрителите освен да се смеят и да си доставят удоволствие, гледайки красивия Пловдив, да се замислят за стойностните неща, които ни заобикалят. Филмът ще засегне проблема със социалните мрежи, и какво влияние има върху младежите.

Ако в “Завръщане 1” конфликтът бе между Алекс и Бранко (Ники Илиев и Башар Рахал), в “Завръщане 2” тестът за приятелство ще добие нови параметри. Алекс и приятелите му, ще трябва да вземат решение дали да помогнат на Бранко изпаднал в трудна ситуация. Конфликтът между приятелите ще нарастне, прекаран през любовните отношение на героите, ревност, страст и най-вече хумор, казват продуцентите Башар Рахал и Ники Илиев.

Целта им е освен да представят Пловдив като най-красивия  европейски град в България,  да заложат много комични ситуации, както и конфликт -  какво е приятелство, както и наболяващитепроблеми за интернет общуването и харесването, вместо реалното очи в очи партниране.

Фон на историята отново ще бъдат красивите места на града под тепетата с идеята позитивната енергия да се превърне в реклама на Пловдив.

„Завръщане 2” се реализира с помощта на програма „Наследство” на фондация „Пловдив 2019”, които отпуснаха 55 000 лв. за проекта.

Припомняме, че първата част на филма бе най-гледаното заглавие на 2019 г. и влезе в каталога на една от най-престижните филмови платформи – Нетфликс.