Ивелина Михалкова ще представи дебютната си стихосбирка „Фрагменти любов” на 3 септември от 18 чака в галерия „Arsenal of art“.

За книгата й писателят Недялко Славов споделя:  „Чисто сърце, чисто слово. Това не са снобски, уморени, съчинени, егофренични, несъстоятелни, претенциозни написани текстчета с претенция за стихове. Това е изповед на една нормална, чувстваща и изживяваща любовта жена. Нещо толкова чуждо на поезията днес.“ 

Ивелина е родена в Пловдив. Завършва  "Св. Патриарх Евтимий" с изучаване на френски и италиански език, след това и  „Право” в Нов български университет. Работи като юрисконсулт в родния си град. 

„Писането при мен като занимание не датира от конкретна дата или момент, писала съм проза, поезия, но не под формата на книга и не съм била издавана, освен в училищни сборници и вестници и прочие неформални и неавторски формати”, разказва Ивелина. Книгата, кояго ще представи днес, е публикувана първоначално онлайн миналата година. 

„Тъй като нямах самочувствието на автор , исках да видя как ще реагират хората и резултатът ме изненада приятно - книгата се хареса от публиката, в социалните мрежи. В последствие реших да направя премиера, но поради епидемиологичната ситуация в страната , тя се забави до този момент”, признава пловдивчанката. 

„Фрагменти любов” е илюстрована от Ивайло Вълканов -  колега на Ивелина, който обича да рисува. Той също ще бъде част от премиерата на книгата.