Гиздави пловдивчанки и пъстри изложби събраха погледите на Главната СНИМКИ

Стотици се включиха в честванията на Деня на водата

Пловдив
22.03.2019 19:00 2357 1
Гиздави пловдивчанки и пъстри изложби събраха погледите на Главната СНИМКИ

Денят на водата се превърна в пъстър празник за пловдивските ученици. Стотици жители на град Пловдив взеха участие в тазгодишния хепънинг, който традиционно се проведе на площад "Стефан Стамболов". Деца от пловдивските школа наредиха красива изложба, в която представиха цветни плакати и макети, посветени на водата.

Гиздави моми и момци се включиха в събитието, като представиха традиционни и съвременни танци. По време на тържеството бяха наградени и победителите в конкурса за детска рисунка, фотография или плакат по повод празника. Те получиха плакети и поощрителни награди от "Напоителни системи" ЕАД. 

Скоро ще бъде даден старт и на проекта за реконструкция на пречиствателната станция. Това припомни по време на откриването на събитието зам. - министърът на околната среда и водите Красимир Живков. Стойността на проекта е над 90 млн. лв.

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

Веритас 07:25, 23.03.2019

Това, че си отишъл да живееш в даден град, в случая - Пловдив, не те прави автоматично "пловдивчанин". Аз съм живял 2 години в Париж, но не съм бил "парижанин". В България минаваш 10-дневен курс по фризьорство и си "фризьор", 10-дневен курс "програмиране" и си "програмист".. нито си програмист, нито си фризьор, само се мислиш за такъв!

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина