Плаващият концерт на Орлин Павлов започва днес в 20:00 ч. Събиетието е първото по рода си и ще се състои на Гребната база в Пловдив. В програмата ще се включват редица любими български музиканти като Белослава, Бобо, Любо Киров и Графа. Публиката ще има и възможността са чуе за първи път новото парче на певеца, което е дует с Михаела Филева. Песента ще бъде и част от филма на Ники Илиев "Завръщане". Финалната сцена от лентата ще бъде заснета именно по време на Плаващия концерт.

Началото на събитието, което е с вход свободен, ще бъде дадено от DJ Stephan Love в 18:00 ч.

"Всеки да си вземе голямата усмивка и да дойде да слуша музика. Надявам се някой да поеме щафетата след нас и да направи подобен концерт на морето, а защо не и на някой язовир. Това е страхотна идея, защото хората ще получат нещо различно", призова изпълнителят на "Още малко" пред TrafficNews.

Павлов благодари на фондация "Пловдив 2019" и на Община Пловдив за помощта в организацията както на концерта, така и на заснемането на "Завръщане". Той изрази благодарност и към всички пловдивчани, които са ги приели с отворени сърца при снимките на различни локации и затварянето на улици в града.

Пловдив събира Oрлин Павлов и Mихаела Филева в дуетПевецът подготвя първия по рода си плаващ концерт у нас