Известен български живописец и полска танцьорка превърнаха любовта си към изкуството и българския фолклор в минифестивал , в който общият знаменател е виното.  
“А4, МУЗИКА, ВИНО” среща творци от различни сфери на изкуството, намерили мост помежду си. С картините на живописеца Тоню Цанев и изкуството на полската артистка Александра Кнас (двама горещи почитатели на българския фолклор) са предвидени три културни събития–„минифестивали“ във винарски изби в регион Тракия, модел на «пътуваща изложба», съчетани със спектаклите на живеещата в България певица и танцьорка, изградени на основата на български ритуали.
Творческата идея на художника Тоню Цанев може да се обобщи в създаване на модел на «пътуваща изложба», посветена на виното, която ще пребивава в различни винарски изби.
Вторият домакин на картините на Тоньо Цанев е Винарна Загрей, където днес ще бъде открита негова изложба. Тя ще започне с  театралния контур „За водата и виното“, който ще се осъществи навън сред прекрасната гледка на лозята.
 
Пърформансът на младата Александра Кнас е опит да се изрази връзката между ритуала  и неговото отражение в актуалната пандемична обстановка.
Театралният контур ще е изграден на основата на български ритуали и тракийската митология. Ще включва глас, танц, изпълнения на акордеон и кларинет.
По време на представлението хората ще имат възможност да се присъединят към действието. Те ще бъдат провокирани да използват водата като символ на прехода между различни състояния и светове. На втори план ще открият символиката на виното, което, според изследователите, е най-отчетливият културен продукт, създаден от човека.
Събитието е подкрепено от Национален фонд Култура към Министерството на културата.