
Днес ви предлагаме една идея за бърз и вкусен десерт по рецептата на Мартина Траяноска. Необходимите съставки са само две на брой - бисквити и сладко или мармалад.
Начин на приготвяне:
Смесете натрошените бисквити с любимото ви сладко или мармалад и оформете топчета. За по-интересен външен вид можете да добавите цветни пръчици към сместа. Можете да сервирате бонбонките веднага, да ги оваляте в бисквити, кокос или други стърготини или да сложите шоколадова глазура върху тях.
Излизат около 15-16 средни топчета. Украсете по ваш вкус.
Още от категорията

Рецепта за крамбъл с ревен и ягоди

От жаравата до фурната: Историята на гювеча

Вкусна рецепта за пилешки Хепи късчета
Акценти



С над един милион души намаля населението на България

Пловдивчанин е изчезналият българин в Охридското езеро




