Пловдивчанката, която преди седмица се оплака, че е изнасилена, но посочи грешен извършител, отново се е объркала. Непосредствено преди да пусне жалба срещу  рецидивиста Пеньо Мангъров, жената се оплакала и от кражба. Жрицата, която е на квартира в Кършияка, близо до хотел Санкт Петербург, заявила в полицията, че й липсват 12 хиляди лева.

Жената, която практикува най-древната професия,  разказала, че крадецът е проникнал в дома й, след като е пробил дупка във входната врата. От там е достигнал до бравата и отключил. Липсвали всичките й спестявания.

По сигнала в дома й е пристигнал екип на полицията, но униформените били отпратени. Тя заявила, че е станала грешка и  просто забравила къде е скрила парите.  

Наши източници разкриха, че в действителност обир е имало. Апашът е бил познат на пловдивчанката. Преди да влезе с взлом в дома й, обитавал пловдивския затвор. Ако униформените били стигнали до него, той е щял да се върне по бързата процедура зад решетките. Престъпникът и жертвата очевидно са направили сделка, тъй като жената оттеглила жалбата си. 

Жрицата влезе в криминалната хроника, след като обвини Пеньо Мангъров в сексуален тормоз. Тя разказала пред полицаи, че мъж от София я е навестил. Имали уговорка за едночасова среща, но нещата излезли извън контрол. Повече от 4 часа мъжът се гаврил с нея.

Тормозът приключил, мъжът си тръгнал, а пловдивчанка се обърнала към органите на реда. Макар да не е виждала Пеньо Мангъров, тя знаела, че клиентът е с прякор Чешкия. Това и предала по време на разпитите.

Междувременно Мангъра е с наложена мярка „домашен арест”, която трябва да изтърпява в София. Униформени веднага са поели сигнала и са посетили адреса в столицата. Оказало се обаче, че Пеньо не е в дома си, а е в болница. Справка показала, че много преди да е подаден сигнала за сексуалния тормоз, Мангъров е приет в лечебното заведение с усложнения от коронавирус. Той не е напускал болничната стая, както болницата и София, научи още TrafficNews.

Пеньо Мангъров забъркан по грешка в нов секс скандал в ПловдивОказало се обаче, че бизнесменът се лекува от COVID-19 в столична болница