Румен Рончев е бил задържан от органите на реда преди няколко дни. По информация на TrafficNews.bg, бизнесменът е бил хванат с дрога на границата с Турция. Униформените засекли управлявания от него автомобил на 1 септември. Оказало се, че той възнамерява за напусне страната с 28 килограма наркотици.

Припомняме, че това не е първия случай, в който бившият на дизайнерката Мегз попада в криминалните хроники. Миналата година двамата се замесиха в скандал.

В края на септември 2018 година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350".  По време на разследването криминалистите се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало, че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът на Мегз - Петър Лесов, така и модната принцеса и новото й гадже – Румен Рончев. Тримата бяха арестувани дни след Нова година. Рончев прекара месеци наред в ареста, а Каканашева и братовчед й бяха освободени срещу 10 хиляди лева.

На 15 септември магистратите сложиха край на сагата с откраднатото кубче след сделка с прокуратурата. Три години условно с 5 години изпитателен срок получи Румен Рончев. Освен за обсебване на автомобила, транспортният бос бе осъден и за това, че е отнел чужди недвижими вещи. Модната икона Каканашева пък бе осъдена на 2 години лишаване на свобода с 4 години изпитателен срок. Тя бе обвинена, че умишлено е склонила любимия си, както и братовчед си, да присвоят автомобила.

Очаквайте подробности!