Втори оглед ще бъде направен на мястото на катастрофата в каварненското село Белгун. Шофьорът, който уби намясто майка и двете ѝ деца, е ранен и е настанен в болница. Още двама души са приети в лечебно заведение след инцидента, предава Нова телевизия.

Припомняме, че снощи кола е ударила мъж и жена на възраст около 30 и 40 години, които са починали на място. Водачът е карал с много висока скорост, твърдят очевидци. Превишена скорост остава и основната версия, по която се води разследването. Ранено е и трето дете, на 8 години, което е транспортирано към медицинско заведение, също в тежко състояние. 

Двама мъже – шофьорът, на 36 години и спътникът му в автомобила, на 58 години също са откарани в болница. Според първоначалните данни – в тежко състояние.

Бащата на починалите деца познавал шофьора, който бил негов роднина. 

„Той е в тежко състояние. За него лошо не можем да кажем. И цигари не пуши, и алкохол не пие. Никога не е карал с превишена скорост”, каза кметът на Белгун Благомир Станев в ефира на „Здравей, България”.

36-годишният, причинил мелето с четири жертви край Каварна, също е в тежко състояниеРанено е и трето дете, на 8 години, което е транспортирано към медицинско заведение