За едно денонощие органите на реда заловиха шестима нарушители в града под тепетата и региона. На бул. Цариградско шосе в Пловдив е задържан 41-годишен мъж зад волана на лек автомобил „Фиат”, под въздействието на наркотици.

В село Стряма полицейски екип засякъл 32-годишен криминално проявен да управлява лек автомобил „Опел”, след проверка на колата, униформените установили, че регистрационните табели са издадени за друго превозно средство.

По време на осъществения пътен контрол служителите на реда в Карлово хванали двама шофьори. Единият от задържаните е 55-годишен мъж, който е управлявал автомобил с 1.22 промила концентрация на алкохол в кръвта, това установили полицаите след направената рутинна проверка. 38-годишен шофьор на „Тойота”  е проверен в село Войводиново, при проверката полицаите установили 1,63 промила алкохол.

Междувременно в село Паничери униформени спрели лек автомобил „Ауди“ и последвалият тест с дрегер на 44-годишния шофьор отчел солидна употреба на спиртни напитки - над 2,5 промила.

По случаите са образувани бързи производства, мъжете са задържани с полицейски заповеди.