Заведението е в центъра на село Юндола, което незаконно работи с клиенти, въпреки забраната на здравните власти, се оказа и депо за дрога, научи TrafficNews.

По-рано днес медията ни съобщи, че криминалисти са  извършили проверка на хотел намиращ се в село Юндола, собственост на 43-годишен жител на съседното село Света Петка. По време на претърсването органите на реда открили в кухненския блок към ресторанта общо 48 топчета с неправилна форма обвити със станиол и 17 полиетиленови пликчета-тип спейсбек. Последвали полеви наркотестове, които реагирали положително на амфетамин и кокаин. Дрогата била скрита в кутия за флакони от ароматизатори.

Спецакция в хотел в Юндола! Намериха кокаин и амфетаминНяколко души са арестувани в областта

TrafficNews научи, че въпросният ресторант е същият, за когото медията ни разказа в началото на януари. Припомняме, че заведението е към семеен хотел „Родопски изгрев”, но не работи само с гости на комплекса, а и с външни лица. 

Напук на мерките! Ресторант работи с клиенти на метри от полицейска приемна и кметствоПерсоналът сам е признал, че сервират на клиенти, които не са гости на хотела

По време на акция снощи, ресторантът отново е бил пълен с клиенти. Те не са били гости на хотелската част. Медията ни научи още, че паралелно с производството за разпространение и държане на наркотици, е започнато и такова за неспазване на закона на Министерството на здравеопазването.