Дилърът Милен Бараков - Барака е задържан за притежание на кокаин. Арестът е станал при специализирана полицейска операция, разпоредена от директора на пловдивската полиция.

 42-годишният мъж има множество криминални прояви, включително и за държане на високорискови наркотични вещества. Дилърът е известен с факта, че снабдява с наркотици и техните аналози известни нощни клубове и заведения в града.

В момента тече претърсване на дома му.

Това не е първото задържане на Милен Бараков. Последното му пребиваване в ареста бе в края на септември. Той бе задържан заедно с хазартния бос Пиер Йосифов. Двамата били спипане от патрул на Четвърто РУ, докато носели в себе си 1.25 грама амфетамин и 2 дози кокаин. 

През януари 2017 година той отново бе арестуван с кокаин. Тогава заловен да шофира дрогиран лек автомобил „Пежо“, като по време на проверката бил във видимо неадекватно състояние. Тестът с драг чек потвърдил, че е под въздействието на наркотика. При последвалия обиск у пловдивчанина било открито пакетче с над 0,5 грама от него.  

Запознати твърдят, че Барака привлича постоянна клиентела в пловдивските клубове и работи по поръчка. 

Спипаха с дрога Пиер и Барака в Пловдив, двамата са в арестаИ двамата герои от ъндърграунда имат дебели криминални досиета

Популярен герой от пловдивския ъндърграунд заловен с кокаБарака е в ареста на Шесто районно