В първите часове на новата година униформени служители установили петима нарушители на пътя. Двама от водачите се качили зад волана под въздействие на наркотици. Малко по късно трети шофьор е спипан да управлява автомобила си след употреба на алкохол, а друг проверен водач се опитал да заблуди проверяващите с фалшива самоличност.

В Пловдив полицейски служители спрели за проверка „Хонда Сивик“. Автомобилът бил управляван от 29 годишен водач, който бил с видимо неадекватно поведение. Проверяващите го отвели в районното управление. След направен тест се оказало, че мъжът е управлявал автомобила дрогиран.

Както TrafficNews вече съобщи, дрогиран 30-годишен водач  е установен и при подаден сигнал за катастрофа в Смирненски. Полицейските служители установили самокатастрофирал автомобил с марка БМВ. В хода на проверката се оказало, че мъжът няма шофьорска книжка и е в срок на изтърпяване на наказание като управлява автомобила без да е правоспособен водач. Направения тест е отчел, че лицето е шофирало под въздействието на алкохол. В последствие положителен резултат е  отчела и направената проба за установяване на наркотици с драгчек. Водача е задържан в ареста на районното управление.

Шофьор помете храсти до пловдивски молАвтомобилът е със свалени регистрационни номера

Униформени служители спипаха 62-годишен шофьор след новогодишен запой. Мъжът е седнал зад волана на личния си автомобил под въздействието на алкохол в ранните часове на новата 2020 година.

Колегите им от Стамболийски прибраха на топло 43годишен мъж от Пловдив. При рутинна проверка униформените слежители спрели водач на лек автомобил „Фиат Пунто“, но се представил с други имена и ЕГН, като по този начин противозаконно е попречил на служителите да изпълнят задълженията си. По случаите са образувани бързи производства.

Малко след първия изгрев за новата година  на улица „Константин Геров“ в Пловдив при извършване на полицейска проверка е установен 61 годишен , криминално проявен мъж. Той е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ с концентрация на алкохол в кръвта близо 2 промила. Мъжът, отказал да му бъде направена кръвна проба и бил задържан за 24 часа. Започнато е бързо производство по случая.