Четирима пияни и един дрогиран водач преспаха в ареста. Само за ден са арестувани 4 мъже и една жена.

Жена катастрофира на Кукленско шосе. Инцидентът е станал минути след полунош. 37-годишната самокатастрофирала, а причина за инцидента се оказа загуба на контрол върху управляваното превозно средство. На място екип на полицията установи, че дамата е седнала зад волана с 1,64 промила алкохол. Тя е откарана в ареста.

В килия се оказа и 31-годишен. По време на проверка на улица „Калиакра”, униформени установили, че шофьорът седнал зад волана с 1,41 промила.  Извършителят на престъплението е от село Нова махала, общ Батак.

Бързо производство е започнато срещу мъж от село Катуница На междуградски път Пловдив – Ягодово, служителите на реда спрели за проверка 51-годишен водач на автомобил с марка фолксваген .

 Мъжът зад волана работел като дистрибутор и управлявал брандиран автомобил. Водачът бил тестван с алкотест дрегер и техническото средство отчело употреба на 1.56 промила.

Надрусан с марихуана водач също преспа в ареста. В село Болярци 20-годишен е бил спрян за проверка. Направен му е бил тест за наркотици, които показал положителен резултат.

На междуселищен път гр. Сопот- село Анево е задържан 33-годишен мъж от село Климент. Униформени служители установили по надлежния ред, че водачът управлява лек автомобил „Мерцедес“ с концентрация на 1.59 промила алкохол.