Пловдивска проститутка бе наказана с глоба, след серия от арести. Жената, която практикувала най-древната професия, е била арестувана пет пъти в рамките на месец. 

Труженичката предлагала секс услугите и на алеята на любовта до Централна гара. Често тя набирала клиентите си и ги водела в тъмните улички и храсти в района.

Само за 30 дни тя била хващана в крачка и отвеждана в районното. След 24 часа арест е пусната, но вместо да си вземе поука, жената отново се връщала на работното си място.

Жрицата е била пълнолетна, майка на две деца. Тя не можела да си намери работа и затова предлагала тялото си. Ценоразписът й бил богат, както и предлаганите услуги.

Всеки път, когато е била арестувана, пловдивчанката е получавала актове за неприлично поведение. След последния пети арест, жената получила и обвинение.

Жената се изправи пред съда. Пред магистратите тя поискала минимално наказание, описвайки личните си проблеми.

Оказва се, че труженичката е стара познайница на съдебната система, отново по линия на проституцията. През 2010 година, тя е била санкционирана с 500 лева и срещу нея е заведен изпълнително дело.

В крайна сметка магистратите се смилили над нея. Тя бе освободена от наказателна отговорност, но глобена с административна санкция от 1000 лева.