Кошмарен развой покрай изчезването на 33-годишната Евгения Владимирова. Младата жена е намерена мъртва край Перник. 

Припомняме, че тя бе обявена за изчезнала на 13 октомври. Тя напуснала дома си в столичния квартал "Лагера" около 18 часа. Възнамерявала да посети фитнес в кв. "Иван Вазов", което казала и на съпруга си, когато излязла от вкъщи.

По информация, известна до този момент, Евгения е била убита именно от нейния съпруг и баща на детето ѝ. Мотивите на Орлин Владимиров за жестокото престъпление, са подбудени от ревност,посочи GlasNews.bg. Той знаел за връзка на съпругата му с друг мъж и е планирал деянието.

За укриване на тялото на жертвата, е помогнал бащата на Орлин - Пламен Владимиров, който е бивш служител на ДАНС, работил е и в следствието. Убийството е извършено в София, в дома на Евгения и Владимир. Тялото е изнесено в куфар от Пламен и го захвърлил във водоем край Перник. Вчера то бе намерено след близо месец издирване. 

По данни на GlasNews.bg, Евгения е била удушена.

Орлин и Пламен са задържани снощи. Разпитана и задържана е била и майката на Орлин, която се смята, че е знаела за престъплението. 

Малко по-късно днес стана ясно, че съгласно събраната информация от полицията са категорични, че става дума за престъпно деяние. Същото е констатирала и Софийската прокуратура. В периода от 14-ти октомври до момента са били извършени десетки процесуално-следствени действия и са проверени всички възможни версии, информират началникът на криминална полиция към СДВР.

Категорично се касае за насилствено причинена смърт, допълниха оттам. Задържани са мъжът, баща ми и майка му. Образувано е досъдебно производство.