Още две операции предстоят на детето, малтретирано от пастрока и майка си

Съдът решава дали да одобри споразумението за условна присъда на майката

15.10.2024 11:11 1859 0
Още две операции предстоят на детето, малтретирано от пастрока и майка си

Още две операции предстоят на детето, малтретирано от майка си Стела Алексиева и пастрока му Петър Чернев. Това стана ясно преди днешното заседание в Районен съд – Пловдив, където магистратите трябва да решат дали да одобрят параметрите на споразумението между прокуратурата и жената.

Страните са договори наказание от три години условно, с пет  години изпитателен срок. Стела изяви желание за такъв тип производство на разпоредителното заседание , което се проведе преди дни. В предходното дело обаче има и друг обвиняем- въпросният Чернев и затова се наложи споразумението на Алексиева  да бъде одобрено от друг съдебен състав.

От друга страна Петър Чернев призна фактите и обстоятелствата от обвинителния акт и така делото срещу него че протече по съкратената процедура без разпит на свидетели и вещи лица. На следващото заседание той ще получи своето наказание.

“Бащата казва, че се стряска , реагира емоционално , когато се среща с майката. На този родител не му е лесно , защото детето не може да се отделя дълго време от него. Има няколко доказателства , които пряко доказват, че майката е знаела и присъствала на някои неща. Аз не мога да допусна , че родител няма да проследи състоянието на детето си. Ще искам най-високата присъда”, заяви представителя на детето адвокат Попов.

В момента съдът заседава дали да се приеме споразумението на Стела.

Очаквайте подробности!

Съдът решава за споразумението между прокуратурата и майката на тормозеното дете в Пловдив

Прокуратурата иска майката на битото дете в Пловдив да бъде задържана, пастрокът обжалва ареста си

Пастрокът, малтретирал 5-годишно в Пловдив, се изправя пред съда, майката-също

Пастрокът, малтретирал дете в Пловдив, частично призна вина, майката - с условна

 

Изпрати новина